Ихракат Гёрюшмелери

TIM Kadın Konseyi kadınların Iş dünyasında daha fazla rol almasını sağlamak ve kadın girişimcileri ihracata teşvik etmek için çalışmalarına devam ediyor. TİM bu kapsamda başarılı iş kadınlarının,
ihracata nasıl başladıklarını ve iş dünyasına yönelik tavsiyelerini katılımcılarla paylaşacakları Вебинар «Переговоры об экспорте женщин», серия başladı

 

Тим Кадин Ихрачат Горюшмелери Башлады - 4 триллиона долларов Потансиел Тукетичи Пазарына Улашмак
Кадын Ихракат Гёрюшмелери Фото: настя_гепп on Pixabay

 

В индейке ın tek çatı kuruluşu olan TİM, kadın girişimcileri ihracata teşvik etmek için «Женщины об экспорте» вебинар serisine başladı. Seminerin ilki «İhracatta Nasıl başladık ve Nasıl Başardık?» başlığıyla TİM Başkanı Исмаил Гюлле, TİM Kadın Konseyi Başkan Yardimcısı Adalet İnanç ve Gündüz Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ruken Mızraklı'nın katılımıyla TİM'in kurumsal internet adresi ve sosyal medya hesapalların.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren TİM Başkanı İsmail Gülle, «Pandemi döneminde sanal ticaret heyetlerinin, sanal fuarların, sanal ödül törenlerinin oncüsü olduk. ABD, Çin, AB ve Hollanda ile Büyükelçilerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz 'TIM Export Talks' buluşmalarına ihracatçılarımız yoğun ilgi gösterdi. Şimdi ise «TIM Women Export Talks» adıyla ihracatçı kadınlarımıza özel olarak online buluşmalar gerçekleştiriyoruz. Bunun yanı sıra, belirlenecek hedef ülkeler bazında o ülkenin kadın girişimcilerinin olusturduğu STK'lar, TİM Kadın Konseyimiz ve ticaret müşavirlerimizin de yer aldığı sanal heyetleri hayata geçirece.

TİM'in bir başka projesinden de bahseden İsmail Gülle, «Üniversitelerde okuyan kız öğrencilerimize yönelik webinarlar düzenlemeyi planlıyoruz. Amacımız, öğrencilerimizi şimdiden doğru bilgilendirmek ve etkinliklerimize dahil etmek. Хедефимиз; kadın girişimcilerimizde farkındalık yaratmak, sunulan destek ve teşviklerden daha fazla yararlanmalarını saglamak ve onların ihracatta daha cesur adımlar atmasını sağlamak” ifadelerine yer verdi.

 

Тим Кадин Ихрачат Горюшмелери Башлады - 4 триллиона долларов Потансиел Тукетичи Пазарына Улашмак
Фото Геральт on Pixabay

 

«AMACIMIZ KADIN IHRACATÇILARIN ÖNÜNÜ AÇMAK»

TİM Kadın Konseyi Başkan Yardımcısı Adalet İnanç ise şunları söyledi: «Kadınlarımızın iş dünyası içerisindeki yeri dış dünya ölçeklerine göre azııçülayac. Ancak Karar alma noktalarında yani yönetim mekanizmalarında ne yazık ki istenilen seviyede değil. Amacımız kadınlarımıza destek vererek yollarını açabilmek, farkındalık yaratabilmek ve teknoloji destekli çözümler bulabilmek.

Finansal ihtiyaçlar konusunda финанс Kurumlari Ile günün koşullarına Uygun destekler sağlamak, eğitimde karşılaşılan engeller için üniversiteler Ile işbirliği yaparak fırsat eşitliği sağlanıncaya Кадар Olan süreçte gerekirse Pozitif ayrımcılık yaparak kadının Uluslararası platformda iş yapabilme kabiliyetini geliştirmek önem verdiğimiz diğer hususlar.

Kadınlar dünyada, yılda 4 trilyon dolara ulaşan tüketim dünyasının içerisinde önemli bir potansiyele sahip. Bu kadar önemli bir potansiyele sahip olan kadınlar neden üretim içerisinde daha fazla rol almasın? »

 

Kaynak: ТиМРотчет Кадын Ихракат Гёрюшмелери

Пожалуйста, поделитесь статьей выше🔝

Бестселлеры

300x600 Харири 1

Оставьте комментарий