mimitian dieu

YeniExpo Sourcing Agents Jasa

  1. Konsultasi ngeunaan Sourcing ti Turki
  2. Kecerdasan pasar sareng idéntifikasi supplier
  3. Auditor Suplier
  4. Sumber Produk.
  5. Kengingkeun 3x petik pabrik pikeun babandingan
  6. Negosiasi sareng Ngirangan Biaya
  7. Pangwangunan sampel sareng konsolidasi
  8. Manajemén Suplai anu lumangsung
  9. Jasa Perjalanan Bisnis tiasa kalebet:
    • Bandara angkat
    • Pitunjuk acara dagang
    • Pitunjuk kunjungan pabrik
    • tarjamahan
Milarian Dinten maca deui
Perkara Kualitas

Jasa Pamariksaan Kualitas

Upami anjeun ngagaduhan pabrik pikeun ngahasilkeun barang-barang anjeun sareng anjeun peryogi sababaraha kanggo ngawas unggal kiriman, kami nyarankeun jasa ieu ka anjeun.

Q1 Salila Produksi - nalika pabrik ngamimitian ngahasilkeun urutan ageung anjeun.
 
Q2 Final Inspection - Pariksa acak dumasar kana standar AQL.
  • Kami bakal ngalakukeun Pamariksaan Akhir anu ketat saatos sadaya produk 100% réngsé & dipak.
  • Kami bakal mariksa penampilan, ukuran, fungsi, labél, bungkus produk, dumasar kana pamariksaan acak (standar AQL) pikeun mastikeun yén produk mumpuni sareng leres.
Gambar Sumber: https://marketbusinessnews.com/financial-glossary/quality-engineering/
 
Milarian Dinten maca deui

Jasa nilai tambah YeniExpo

Inok pabrik.

  • Upami anjeun peryogi Audit Pabrik resmi (seueur importir, pangecér peryogi audit pabrik), kami bakal ngatur Auditor propésional pikeun ngadamel audit pabrik dumasar kana sarat anjeun.
  • Prosés Inok bakal kalebet:
    1. gaw Kasalametan
    2. Hormat Hak Asasi Manusa,
    3. Minuhan sarat hukum lokal (gaji minimum, umur damel .. sareng sajabana)
    4. Kaséhatan lingkungan
    5. Audit Pabrik Formal henteu kalebetkeun kana jasa sumber standar kami. Éta ditagih misah dina hiji pasualan dumasar kana kasus basa.
Milarian Dinten

Gudang.

Kami tiasa ngabantosan anjeun kanggo nyimpen sareng ngahijikeun barang anjeun samentawis. Jasa ieu kedah dikonfirmasi sateuacanna.
Milarian Dinten

Jasa Pangiriman Udara / Laut / Kurir.

  • Upami anjeun henteu ngagaduhan agén pengiriman barang pikeun ngatur pesen anjeun, kami tiasa ngabantosan anjeun.
  • Kéngingkeun harga anu nguntungkeun pikeun angkutan laut, angkutan udara, atanapi biaya kurir, pikeun ngabantosan anjeun nyandak kaputusan anu pas.
  • Pangiriman buku sareng perusahaan pengiriman barang sareng perusahaan pengiriman.
  • Susun pangiriman LCL, ngahijikeun sababaraha kiriman kana kiriman FCL.
  • Déklarasi Bea Cukai.
  • Pangiriman dokumén pengiriman barang.
Milarian Dinten

Prosés Ajen Sourcing:

Léngkah 1: Sumber & kenalkeun panyadia pabrik anu dipercaya & mumpuni pikeun kabutuhan produk anjeun.

  • Agén sumber kami bakal nalungtik sareng mendakan inpormasi pabrik mimiti nganggo basis data kami, atanapi dina internét, atanapi ngalangkungan pameran dagang sareng saluran sanésna.
  • Agén sumber kami bakal mariksa online atanapi nganjang langsung ka pabrik sareng ngalakukeun sababaraha évaluasi, pilih pabrik anu tiasa dipercaya, propésional, ngartos pasar, nyumponan sarat anjeun.
  • Pastikeun bahan anu aranjeunna anggo cocog sareng pasar anjeun.
  • Pastikeun pabrik patuh sosial, lingkungan anu saé, kapasitas anu pas, teu aya padamelan budak, teu padamelan maksa, gaduh sistem sareng prosedur kualitas dina tempatna.
  • Pastikeun pabrik gaduh sertipikat relatif, produk tiasa lulus tés relatif… jsb.
  • Pastikeun pabrikna gaduh kapasitas pamekaran produk.
  • Identipikasi sareng pastikeun aranjeunna pabrik anu leres.

Léngkah 2: Sumber produk anu leres.

  • Ajen sourcing YeniExpo bakal mendakan produk anu leres dumasar kana sarat anjeun, harga target, trend pasar..jst
  • Milarian produk anu tiasa nyumponan sarat uji coba sareng standar.

Léngkah 3: Kéngingkeun cutatan anu pangsaéna.

  • Agén sourcing YeniExpo bakal ngajelaskeun detil produk / pakét / uji coba anjeun ka pabrik, pastikeun pabrik ngartos syarat cutatan anjeun (bahan, paket, uji coba, pengiriman).
  • Anggo kanyaho profesional kami ngeunaan biaya produk pikeun negosiasi harga anu langkung saé sareng sababaraha pabrik poténsial, milari pilihan anu pangsaéna pikeun anjeun.
  • Kami ngadugikeun deui cutatan pabrik sareng tingali naha aya inpormasi anu leungit, kasalahan, atanapi upami éta nyumponan sarat anjeun.
  • Diskusikeun sareng pabrik pikeun milarian solusi anu pangsaéna pikeun minuhan harga udagan anjeun upami diperyogikeun.

Léngkah 4: Gancang prosés pamekaran produk / conto.

  • Ajen sourcing YeniExpo damel raket sareng tim pamekaran produk pabrik pikeun ngembangkeun produk dumasar kana ideu anjeun, skétsa, sarat jéntré, atanapi masihan bongbolongan.
  • Kami parios / ngajelaskeun ka pabrik pabrik sareng pastikeun aranjeunna ngartos kana pamundut sampel / amandemen sareng ngatur ngadamel sampel kalayan gancang.
  • Kami raket nuturkeun sareng ngadorong conto, parios naha sampel leres-leres didamel sesuai sareng sarat anjeun.
  • Kami ngingetan pabrik kanggo ngepak & ngempelkeun sampel kalayan ati-ati sareng masihan anjeun béja ngeunaan detil.

Léngkah 5: Atur pesen anjeun kalayan ati-ati & tepat waktuna.

  • Agén sourcing YeniExpo ganda mariksa inpo pesenan sareng sarat anjeun, pastikeun teu aya kabingungan, kasalahan atanapi leungit inpormasi penting.
  • Kami parios deui sareng pabrik sareng pastikeun yén aranjeunna nampi PO sareng aranjeunna ngartos sadayana syarat anu rinci, sapertos panyiri, pakét, tés, pamariksaan, pangiriman pengiriman.
  • Kami ngajelaskeun prakték normal anjeun sareng sarat ka pabrik énggal.
  • Kami ngadorong pabrik pikeun mastikeun deui PO sareng Performa Invoice kalayan kapal-date anu wajar.
  • Kami parios sareng pabrik ngeunaan jadwal sementara pikeun bahan baku, paket, produksi, pamariksaan, kiriman, pastikeun aranjeunna wajar sareng dina garis waktu anu disatujuan.
  • Kami ngingetan pabrik pikeun nyusun conto pikeun persetujuan, uji produk, nyiapkeun bahan baku, mesen bahan paket… jsb.
  • Kami ngadorong anjeun / palanggan / panyadia pihak ka 3 pikeun nyayogikeun paket / labél / hasil tés .. dina waktosna.
  • Kami ngatur / nuturkeun sareng pabrik sacara rutin pikeun nuturkeun status sampel, uji coba, produksi, pamariksaan, pengiriman..jst.

Léngkah Kontrol Kualitas

Léngkah 1: Koordinasi sareng perusahaan pihak ka-3.

  • Kami bakal ngingetan pabrik pikeun buku audit pabrik sareng perusahaan pihak ka 3 langsung sareng nuturkeun jadwalna, hasil sareng ngapdet anjeun saluyu. (Upami diperyogikeun).
  • Kami bakal nyorong pabrik pikeun nyusun conto pikeun uji sareng kéngingkeun hasil uji PASS dina jangka waktu.
  • Kami bakal nyorong pabrik / anjeun mesen dina waktos anu pas bahan bungkus sareng bungkusan (harga stiker, kotak warna ritel, jst)
  • Ajak aranjeunna pikeun nyepetkeun produksi sareng pangiriman.
  • Kami bakal ngingetan pabrik pikeun buku pangiriman sateuacanna pikeun nyingkahan masalah tunda sareng ruang.

Lengkah 2: Pamariksaan Kualitas Anu ketat Nalika Produksi

  • Pikeun barang énggal sareng pesenan jilid ageung, urang tiasa ngadamel pamariksaan kualitas ketat salami produksi.
  • Kami ngawitan jenis pamariksaan kualitas ketat ieu nalika produksi dimimitian pikeun mastikeun kualitas produksi massal anu patuh kana kriteria anjeun, pikeun nyingkahan masalah kualitas anu serius, sareng pikeun ngalereskeun masalah poténsial ti mimiti.
  • Kami bakal mariksa penampilan produk, ukuran, fungsi, labél, bungkus, pikeun mastikeun yén éta mumpuni sareng leres.
  • Kami bakal nyayogikeun anjeun gambar produk, bungkus, produk rusak.
  • Kami bakal nyayogikeun anjeun laporan pamariksaan rinci ngeunaan kualitas kiriman sareng masihan anjeun hasil pamariksaan anu disarankeun. (Lulus, Ditunda, Ditolak)
  • Kami bakal nginpokeun ka pabrik ngeunaan masalah anu rusak sareng ngawartosan aranjeunna pikeun ningkatkeun sareng ngalereskeun langsung pikeun nyingkahan masalah anu sami di pikahareupeun.

Léngkah 3: Pamariksaan Kualitas Final anu Ketat.

  • Kami bakal ngalakukeun Pamariksaan Kualitas Final anu ketat saatos sadaya produk 100% réngsé & dipak, dumasar kana standar pamariksaan anjeun atanapi standar industri AQL.
  • Kami bakal mariksa penampilan produk, ukuran, fungsi, labél, bungkus, pikeun mastikeun yén éta mumpuni sareng leres.
  • Kami bakal nyayogikeun anjeun gambar produk, bungkus, produk rusak.
  • Kami bakal nyayogikeun anjeun laporan pamariksaan rinci ngeunaan kualitas kiriman sareng masihan anjeun hasil pamariksaan anu disarankeun. (Lulus, Ditunda, Ditolak)
  • Kami bakal nginpokeun ka pabrik ngeunaan masalah anu rusak sareng ngawartosan aranjeunna pikeun ningkatkeun sareng ngalereskeun langsung pikeun nyingkahan masalah anu sami di pikahareupeun.
  • Kami bakal nuturkeun sareng pabrik nyaéta damel ulang diperyogikeun, pamariksaan ulang bakal diatur.
  • Barang tiasa dikirim nalika Lulus pamariksaan pamungkas (pamariksaan deui).

Léngkah 4: Koordinat & Konsolidasi Kiriman.

  • Kami mastikeun pabrik ngartos sareng nuturkeun sarat pangiriman pelanggan akhir.
  • Kami bakal ngingetan pabrik pikeun kontak sareng panerus pikeun siapkeun dina sistemna saatos nampi pesenan anjeun. Butuh seueur waktos supados pangguna pabrik nyetél sababaraha kali.
  • Kami ngadorong pabrik pikeun mariksa status produksi sareng pengiriman buku ngeunaan 2-3 minggu payun tina jandela pengiriman.
  • Kami parios sareng pabrik atanapi kirimkeun QC associate pikeun mastikeun yén aranjeunna ngirim leres dumasar kana order / pengiriman barang anjeun, khususna kanggo pesenan sareng sababaraha DC.
  • Kami ogé bakal nyayogikeun bantosan pikeun ngahijikeun urutan pabrik anjeun anu béda kana peti anu lengkep dina hiji pabrik.
  • Kami bakal nuturkeun sareng pabrik pikeun ngalebetkeun dokumén relatif ka anjeun / panerus.
  • Kami bakal mesen kiriman sareng pangirim kami nyalira sareng ngahijikeun kiriman pikeun anjeun upami diperyogikeun (upami anjeun teu acan maju atanapi henteu dikirim ti Turki sateuacanna.)

Léngkah 5: Nanganan ngawadul sareng ngarengsekeun masalah leres.

  • Kami bakal ngalaksanakeun panilitian sareng pabrik, upami anjeun ngagaduhan masalah kualitas atanapi keluhan.
  • Kami bakal nalungtik panyabab utama pikeun masalah kontrol kualitas sareng mendakan solusi anu pas pikeun pangiriman.
  • Kami bakal damel pabrik pikeun tindakan pencegahan pikeun nyegah masalah tina kajadian deui di masa depan.

Léngkah 6: Pembaruan Mingguan / Bulanan.

  • Kami nyayogikeun anjeun status conto, status pesen dina mingguan, dasar bulanan.
  • Kami bakal damel sareng perusahaan anjeun sareng pabrik pikeun ngutamakeun conto sareng pangiriman anu mendesak.

Peryogi produk ti Turki?

Naha hargana mahal teuing? Masalah kualitas? Teu aya pangalaman!

Agén sumber pribadi anjeun bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun harga anu pangsaéna sareng ngadukung prosés impor.

Saatos kami nampi panilitian anjeun, kami bakal masihan anjeun agén sumber sakedap.

(Konsultasi Awal Gratis)

Patanya di dieu

Kumaha ngimpor ti TURKEY

Naha anjeun hoyong terang kumaha ngimpor produk kalayan lancar ti Turki? kumaha milari agén sumber anu leres sareng nyingkahan résiko atanapi panipuan? Maca sababaraha tulisan dina bagian Blog kami di handap.