Wilujeng sumping di YeniExpo B2B produk Turki. Seueur produk anu sayogi pikeun ékspor ti eksportir sareng pabrik Turki. Komunikasi B2B langsung sareng harga borongan. Pilarian di luhur atanapi tingali kategori.

Nempo Sadaya Kategori Produk

Pilihan produk Turki

Sadia pikeun ékspor, kualitas dijieun kalayan perawatan. Inquire langsung jeung suppliers.

Tempo Sadaya Produk

Panggihan Produk Turki

Pasar YeniExpo B2B

Misi kami nyaéta ngabantosan eksportir Turki ukuran leutik sareng sedeng pikeun ningkatkeun éksporna. Tambahkeun produk anjeun ka YeniExpo. Hayu urang mantuan Anjeun manggihan konsumén anyar sakuliah dunya.

Éksportir Diajar More Importers Ngajalajah

Jati Turki

Ékspor Perabot ti Türkiye mangrupikeun séktor anu ngembang. Milarian supplier sareng pabrik OEM pikeun toko sareng merek anjeun.

Maca deui

Mesin Produksi Wipes baseuh

Garis Produksi Nepi ka 140k Pek Per Poé

balanja kiwari

Baju jeung Lawon

OEM jeung Brand Manufactures. Kualitas luhur sareng harga pangsaéna

balanja kiwari

Anu urang

Pasar YeniExpo B2B mangrupikeun platform online anu ngahijikeun pembeli B2B sareng eksportir Turki dina hiji platform supados aranjeunna tiasa nyambung babarengan. Pasar YeniExpo B2B (bisnis-ka-bisnis) nyumponan kabutuhan suplai sareng pameseran usaha.
 
YeniExpo mangrupikeun situs wéb e-procurement B2B, portal sumber, platform pameseran, pasar multi-vendor, anu ngamajukeun katalog produk sareng suplai, sareng seueur deui.
 
Ngadegkeun dina 2019.
Maca deui
Meunangkeun di touch

Dupi anjeun gaduh patarosan?

Buka kontak