IMPOR / ÉKSPOR - Hungkul Grosir - Didamel di Turkey Productstempo More

Kategori bisnis unggulanTambihkeun Produk Anjeun ka YeniExpo

Pariksa Produk Unggulan Ieu

Ningkatkeun Penjualan Ékspor Produk Anjeun

Kaanggotaan YeniExpo

YeniExpo.com mangrupikeun tujuan online anu gancang sareng gampang pikeun milarian, ngagaleuh, sareng ngajual produk énggal ti Turki. Rébuan pembeli milarian YeniExpo.com unggal dinten!

Kasempetan Dagang pikeun Penjual Turki

Kami ngondang sadaya perusahaan ékspor Turki, pabrik sareng supplier kana YeniExpo. salah sahiji platform ékspor borongan B2B terbaik di Turki. Ngadegkeun hubungan perdagangan énggal sareng milarian kasempetan impor-ékspor énggal pikeun numuwuhkeun perdagangan Turki anjeun di dunya.
Langkung ti 50,000 pangunjung asing borongan unik datang ka situs per minggu sareng nuju tumuh. Nalika anjeun nambihan perusahaan sareng produk anjeun ka YeniExpo, kamampuan anjeun pikeun ngahontal palanggan ieu bakal ningkat. Langkung seueur produk anu anjeun tampil dina platform B2B digital kami sareng pameran dagang, kamungkinan anjeun ngahontal langkung seueur palanggan. Gabung dinten ayeuna

Naon anu kami nawiskeun perusahaan anjeun:

  • Showcase Produk Sadaya Buleud Taun
  • Pamundut Palanggan Unlimited
  • Kasempetan Grosir Grosir
  • Hubungan sareng konsumén bisnis di panjuru dunya!
  • Platform Pameran Perdagangan Digital Internasional

Dipanggihan Gampang ku Pembeli Profesional

Sababaraha cara pikeun pembeli pikeun milari produk anjeun: Daptar kami dina mesin pencari, wéb AI kami anu didorong bar teangan, kotéktak dumasar kategori, atanapi ku ngajalajah halaman khusus pikeun tiap anu ngajual.

Tumuwuh Usaha Ékspor anjeun

Ningkatkeun penjualan ku ngakses pembeli ti seueur nagara.

Kami bakal ngabantosan anjeun daptar produk anjeun

Tim dukungan kami bakal ngabantosan anjeun pikeun unggah inpo sareng gambar produk anjeun, sareng mamatahan kumaha anjeun tiasa ngaoptimalkeun daptar dina platform kanggo ningkatkeun pamanggihan produk ku mesin pencari.

Saha anu tiasa Gabung sareng Pasar B2B kami

Impor

Pendakan importir di sakumna dunya, dilegakeun jaringan anjeun, milari mitra bisnis énggal, sareng seueur deui.

Ékspor

Milarian énggal mitra ékspor ti sakumna dunya pikeun komunikasi sareng jaringan sareng YENIEXPO.

Panyadia Jasa sareng Perusahaan Logistik

Milarian Panyedia LAYANAN dina perdagangan internasional? Parios jaringan kami - aranjeunna di dieu pikeun ngabantosan!

Kumaha Urang Gawé

hambalan 1

Gabung sareng YeniExpo Dinten

Daptar perusahaan anjeun sareng tambihan daptar produk anjeun. Sistem YeniExpo bakal ngamimitian damel pikeun anjeun ngamajukeun produk anjeun dina 70+ basa. Kami bakal ngantep mesin pencari sapertos Google, Bing, Yahoo, sareng Yandex terang ngeunaan produk anjeun. Ogé pengumuman ngeunaan produk anjeun bakal dikirim ka platform média sosial sapertos Instagram, Twitter, Facebook, sareng Pinterest.

hambalan 2

Nampi Permintaan Pelanggan

Milarian palanggan dina google sareng mesin pencari sanésna bakal ngahontal kana produk anjeun dina YeniExpo. Aranjeunna bakal ngintunkeun anjeun tungtutan pikeun cutatan sareng inpormasi produk. Anjeun bakal nampi email tina sistem kami anu ngabéjaan ngeunaan pamundut palanggan. Ogé palanggan tiasa milih ngahubungi anjeun ku WhatsApp upami anjeun milih pilihan ieu.

hambalan 3

Ngadegkeun Perdagangan

Langkung gancang anjeun ngabales tuntutan konsumén sareng patarosan langkung gancang anjeun bakal ngawangun bisnis sareng konsumén ieu. Anjeun tiasa ngawaler sareng ngahubungi palanggan langsung atanapi ngalangkungan platform YeniExpo. Ieu terserah anjeun.

Naon nyangka

KABEH RENCANA ANGGOTA EXPORTER NGASUSUKKEUN:

ETA KOMISI DIJUAL

YeniExpo moal ngeusi komisi pikeun penjualan perusahaan anjeun didamel salaku hasil tina kaanggotaan anjeun dina platform kami.

Tungtutan Pelanggan Bakal Ngawengku PROFIL SYARIKAT

Profil palanggan kalebet nami perusahaan, detil kontak, ukuran perusahaan, taun bisnis, volume penjualan sareng seueur deui.

PRODUK JEUNG PERUSAHAAN VIDEO PÉSÉNLOR PELAJARAN

Perusahaan tiasa nambihan seueur poto sareng video pikeun masing-masing produk sareng dina halaman profil perusahaan.

MANAJER STOR GAMPANG

Halaman wéb kami nawiskeun anjeun platform gampang pikeun nambihan produk sareng langsung ngahontal pasar énggal. Butuh kirang ti 30 menit pikeun ngadaptar, nambihan produk sareng langsung hirup.

produk diulas

Situs kami ngamajukeun 1000's produk Turki. Produk unggulan anjeun berpotensi ditingalikeun dina halaman utama kami sareng kaseueuran halaman anu diulas.

70 + Basa

Sadaya halaman sareng daptar produk dilebetkeun kana basa Inggris. Sistem kami nyiptakeun 70+ tarjamahan tina halaman dina basa anu béda.
Unggal tarjamahan ngagaduhan nami sareng URL anu unik. Sahingga nyiptakeun hasil SEO anu luar biasa sareng paparan dina mesin pencari. Produk anjeun bakal kapendak dina google dina basa-basa ieu.

SEO Optimalisasi Daptar Produk

Kami nganggo téknologi pangénggalna pikeun mastikeun yén produk anjeun némbongan di luhur mesin pencari. Ieu bakal ngajalankeun langkung seueur pangunjung kana produk sareng perusahaan anjeun.

GALERI FOTO PRODUK

Tambihkeun dugi ka 30 poto per item. Poto anu hébat bakal ngajual produk sareng masihan inpormasi anu langkung saé

Tautan média sosial

Halaman anjeun dina halaman wéb kami bakal nyayogikeun tautan kana akun média sosial anjeun. Éta ngadorong pengunjung pikeun nuturkeun anjeun.

180 JAMINAN HARIJAS HAPAS

Upami anjeun henteu ningali hasil anu saé pikeun promosi produk anjeun online sareng hoyong ngabatalkeun kaanggotaan anjeun dina YeniExpo.com dina waktos 180 dinten, ngahubungi kami. Kami bakal ngabalikeun duit biaya kaanggotaan sapinuhna.

Paket Kaanggotaan

Tingali detailna dina Paket Keanggotaan YeniExpo

Tujuan urang

Kami difokuskeun ningkatkeun penjualan ékspor anjeun

Tujuanana YeniExpo.com nyaéta pikeun ningkatkeun ékspor tina "Didamel di Turki" produk éksportir sareng pabrik Turki. Kami ngalakukeun ieu ku ngenalkeun sareng ngamajukeun perusahaan, merk sareng produk anjeun ka pembeli borongan asing di seluruh dunya, 24/7/365.

Tingkat Kaanggotaan

Pakét - Ngahontal Palanggan Anyar

Dasar Pérak

Saé kanggo Ékspor SME sareng Panyayogi Jasa

250TL Per Bulan
rincian

Pro Altın

Solusi Profesional pikeun Ékspor

500TL Per Bulan
rincian

Platinum

Solusi sampurna pikeun ékspor ageung

1250TL Per Bulan
rincian

Mimitian sidang gratis 30 dinten!

Bulan kahiji anjeun pikeun kami! Éta leres ... kami bakal ngabantosan anjeun pikeun ngamajukeun sareng ngajual produk anjeun gratis nalika mimiti nganggo YeniExpo. Daptar gratis di YeniExpo ayeuna sareng mimitian sidang gratis salami 30 dinten tanpa biaya!

Testimonials

Yeniexpo ékspor turkish rujukan testemonial

Ilubiung dina platform perdagangan digital online YeniExpo masihan urang kasempetan pikeun ngahontal pasar énggal sareng ningkatkeun promosi mérek sareng produk urang. Kami rutin nampi patarosan ti Éropa sareng nagara-nagara sanés.

Luas / Hasatsan
Yeniexpo ékspor turkish rujukan testemonial

Penjualan internasional penting pikeun salamet dina bisnis. YeniExpo masihan urang kasempetan pikeun ngenalkeun sareng paméran produk urang dina platform pameran perdagangan digital.

Hakan / Imah Cassalis
Yeniexpo ékspor turkish rujukan testemonial

YeniExpo ngamajukeun produk urang sakumna dunya. Kami bungah ningali produk kami didaptarkeun dina platform B2B ieu.

AbduRahman / Impor
Yeniexpo ékspor turkish rujukan testemonial

Kami parantos nambihan langkung ti produk 100 pikeun YeniExpo. Kami sacara rutin nampi pamenta ti palanggan asing.

Koray / Berberler
Yeniexpo ékspor turkish rujukan testemonial

Desain mesin kami sareng inovasi kualitas luhur sareng meujeuhna pikeun ngalayanan konsumén dunya. Kami nampi pamundut pelanggan ti seueur nagara dina platform ieu. Kami ngantosan pamundut anjeun.

Emrah / Dizayn Makina
Yeniexpo ékspor turkish rujukan testemonial

Turki mangrupikeun sumber anu penting pikeun tékstil bumi. Aya ratusan pabrikna. Dina raraga ngabédakeun diri ti batur, urang ngamajukeun luhurna produk kualitas ngalangkungan platform ieu anu ngalayanan pembeli borong ti sakumna penjuru dunya.

Ugur / Armes Bumi

Bérita paling énggalBlog: Langkung Warta

Ngeunaan YeniExpo

YeniExpo B2B ekspor Pasar tina Éksporir Turki sareng Produk Grosir.

Pameran Perdagangan Digital Online - Sumber Produk ti kalkun!

tujuan

Tujuanana YeniExpo.com nyaéta pikeun ningkatkeun ékspor produk "Didamel di Turki" ku éksportir sareng pabrik Turki. Kami ngalakukeun éta ku ngenalkeun sareng ngamajukeun perusahaan anjeun, mérek sareng produk anjeun ka pembeli borongan asing di seluruh dunya 24/7, 365 dinten.
 
Platform Turki ngadukung Pabrikan Turki. Tujuan utama urang pikeun ngabantosan anjeun ningkatkeun penjualan ékspor anjeun.
 

misi

Sangkan gampang pikeun anu nyayogikeun Turki nunjukkeun produkna dina internét, sahingga nyiptakeun paménta ékspor ti nasabah sadunya.
 

Ujang Ka Ékspor

Kami ngundang perusahaan anjeun pikeun janten anggota aktip di YenExpo.com.

Kami gaduh langkung ti 20 katégori pikeun éksportir daptar produkna, kalebet sapatu, jati, pakean, mesin, logam, bagian, sareng seueur séktor turki sanés.
 
Hanjakalna, lingkungan pandemi normal ayeuna anyar urang nyanghareupan terbatas konsumén asing ngarambat sareng seueur pembatalan pameran dagang tradisional. Éksporir kedah aktip dina sagala jinis pamasaran digital.
 
Kami yakin yén jasa sareng platform bisnis kami tiasa manpaat pikeun strategi pamasaran digital perusahaan anjeun sareng ningkatkeun penjualan ékspor.
 
Kami nampi kasempetan pikeun ngabahas ieu sareng anjeun ngalangkungan telepon atanapi sacara langsung (atanapi sacara digital dina whatsApp atanapi Zoom.).
 
Kami arepkeun ngalayanan perusahaan anjeun sareng nambihan langkung seueur nilai pikeun usaha pamasaran sadunya. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten tong ragu taros Kami.
 

EXPORTERS / PROFILIBOR PROFIL

  • Ékspor
  • Pemborong
  • Perusahaan Dagang
  • pabrik
  • suppliers
  • Koperasi
  • propaider laden
  • nu ngeunaan jeung susunan

B2B MARKETPLACE & adil

  • Pameran / Ngenalkeun Produk
  • Ngenalkeun Suplier
  • Pilarian Produk
  • Sambungkeun Penjual sareng Pembeli
  • Pameran Dagang Digital
 

IMPORTER

Ngaliwatan platform ecommerce kami, kami ngabantosan importir dina milarian produk anu leres sareng panyadia ti Turki. Ngaliwatan platform kami, Importir Asing sareng Éksportir Turki tiasa langsung komunikasi sareng anu sanés kalayan gancang sareng éfisién.
 
Tukang meuli / Pangunjung PROFIL
  • Distributor / Ajen
  • Toko Toko
  • Toko Ranté
  • Butik
  • Pangecér massal
  • Toko online
  • Impor
  • Perusahaan Dagang

Naon ari YENIEXPO?

  • Jasa pamasaran B2B
  • Platform dagang B2B
  • Jaringan Bisnis Internasional
  • Acara dagang permanén
  • Parangkat sumber
  • Database Profesional
  • Impor Pasar Ékspor
  • Generator kalungguhan bisnis
  • Daptar suplier
 

Pikeun saha éta?

  • Jalma bisnis
  • UKM
  • Gerentes pangadaan
  • Perusahaan industri
  • Ékspor propésional
  • distributor
  • Mésér ménéjer
  • pabrik
  • Pembuat kaputusan
 

KUMAHA BISNIS anjeun tiasa manpaat ti dinya?

  • Jasa e-pamasaran B2B
  • Penjualan anyar ngarahkeun
  • Kasempetan bisnis
  • Palanggan anyar sareng mitra bisnis di luar negeri
  • 24/7 365 dinten showroom permanén pikeun produk anjeun
  • Solusi Marketing Online
  • Kontak bisnis gratis
  • Visibilitas pikeun perusahaan anjeun

Kunaon Turki?

Ékonomi Turki mangrupikeun ékonomi pasar anu muncul sapertos ditetepkeun ku Dana Monetér Internasional. Turki mangrupikeun nagara maju di dunya numutkeun CIA World Factbook. Turki ogé dihartikeun ku ékonom sareng élmuwan politik salaku salah sahiji nagara anu énggal di industri.
 
Turki ngagaduhan PDB nominal panglobana ka-20 sadunya, sareng PDB anu ka-13 pangageungna ku PPP. Nagara ieu mangrupikeun produsen produk tatanén anu terkenal di dunya; tékstil; kendaraan bermotor, alat transportasi; bahan pangwangunan; éléktronika konsumén sareng pakakas bumi.
 

Ti A dugi ka Z Turki Kagungan KABEH

Milarian Platform Kami pikeun produk anu anjeun badé impor ti Turki. Hubungi kami upami anjeun teu tiasa mendakan produk anu anjeun peryogikeun. Kami bakal ngabantosan anjeun pikeun sumberna.

Impor produk ti Turki

  • Produk ékspor Turki
  • Didamel dina produk Turki
  • Diréktori pabrik Turki
  • Pabrikan di Turki
  • Produk Turki borong
  • Impor Turki borong
  • Barang borongan Turki