текстиль Нереде? Текстильные изделия Alınır ? Бутиги Насил Ачилыр?

Merhaba Kanalıma Hoşgeldiniz, İstanbulda bulunan özellikle butik açmak, giyim mağazası açmak veya instagram butiği açarak hazır giyim satışı yapmak isteyenler için tekstil toptancıları nerede, hangi bölgeden bölgeden nelarırisnizer bulyelabilirisnizer Тим.

Uzun yıllardır içinde bulundugum E-, SEO, Интернет , WordPress, UX Tasarım, Блог yazarlığı, Pazarlama, Sosyal Medya и Kişisel Gelişim, Sürdürülebilir İş Modeli konuları hakkında eğitici ve ögretici videolar hazırlayarak tecrübe и birikimlerimi sizlerle paylaşıyorum.

için değil, başarmak için mücadele ediyorum, arkama dönup baktığımda güzel işler biriktirmek güzel anıları hatırlamak, iyi bir yol arkadaşı olmak için çalışıyorum.

Youtube видеоканалы, Spotify и Apple, üzerinde Podcastlerim de, Diğer dijital mecralarda dijital içeriklerimde ve выйдет kitabımda görüşmek ve sohbete devam edebilmek, tecrube ve birikimlerimi sizlerle paylaşabilmek dileğiyle.

Если вы хотите, чтобы это произошло, вы должны быть уверены, что это не так.

Инсана ве хаята даир не варса яшамайи асла ихмал этмейин.

Инсана ве хаята даир не варса яшамайи асла ихмал этмейин.

Окуюн! яшайын! сокага инин! хаят сокакта.

Видео начинается с того, что вы можете оставить открытыми каналы и оставить их открытыми.

Sosyal Medya Hesaplarım ve Diğer Bağlantılar için:

Мой почтовый адрес: [электронная почта защищена] | [электронная почта защищена]

#текстильтоптан #гийимтоптан #бутикачмак

Видео Хаккинда:

Пожалуйста, поделитесь статьей выше🔝

Бестселлеры

728x90, реклама о оливковом масле 1.

40 мысли о «Текстиль Toptancıları Nerede ? Toptan Tekstil Ürünleri Nereden Alınır ? Гийим Бутиги Насил Ачилир?

  1. Беркай Сарыгюль говорит:

    merhaba arkadaşlar kendim де zamanında güngören/merterden ürün alıp shopier üzerinden satmış biri olarak şunu söylemek istiyorum merter size çok pahalı fiyat çeker. zeytinburnu biraz daha uygun ve acemiyseniz pazarlık yapın. Şuan Zeytinburnunda toptancıyım kendi firmamızı oluşturduk bizde ürünler tek fiyat %20 kar koyarak satıyoruz. Çocuk/Genç giyim ile ilgileniyorsanız yardımcı olabilirim

Оставьте комментарий