IMPOR / EKSPOR - Mung Grosir - Digawe ing Produk Turkindeleng More

Kategori bisnis sing ditampilakeTambah Produk Sampeyan menyang YeniExpo

Priksa Produk sing Ditampilake Iki

Nambah Penjualan Ekspor Produk Sampeyan

Keanggotaan YeniExpo

YeniExpo.com minangka tujuan online sing cepet lan gampang kanggo nemokake, tuku, lan adol produk anyar saka Turki. Ewonan pembeli nggoleki YeniExpo.com saben dina!

Kesempatan Dagang kanggo Penjual Turki

Kita ngajak kabeh perusahaan ekspor Turki, produsen lan supplier menyang YeniExpo. salah sawijining platform ekspor grosir B2B paling apik ing Turki. Nggawe kemitraan perdagangan anyar lan golek kesempatan ekspor impor anyar kanggo ngembangake perdagangan Turki ing saindenging jagad.
Luwih saka 50,000 pengunjung manca grosir unik teka ing situs kasebut saben minggu lan saya akeh. Yen sampeyan nambahake perusahaan lan produk menyang YeniExpo, kemampuan sampeyan nggayuh pelanggan kasebut bakal saya tambah. Luwih akeh produk sing ditampilake ing platform B2B digital lan pameran dagang, sampeyan bakal luwih akeh nggayuh pelanggan. Gabung dina iki

Apa sing ditawakake perusahaan sampeyan:

  • Produk Showcase Sepanjang Taun
  • Panjaluk Pelanggan Unlimited
  • Kesempatan Grosir Unlimited
  • Sambungake karo pelanggan bisnis ing saindenging jagad!
  • Platform Pameran Perdagangan Digital Internasional

Temokake Kanthi Gampang dening Pembeli Profesional

Akeh cara supaya para pembeli bisa golek produk sampeyan: Dhaptar ing mesin Telusuran, bar telusuran sing didhukung AI situs web, browsing miturut kategori, utawa nggoleki kaca khusus kanggo saben penjual.

Tumbuh Bisnis Ekspor

Nambah sales kanthi ngakses para pembeli saka pirang-pirang negara.

Kita bakal mbantu ndhaptar produk sampeyan

Tim dhukungan bakal ngewangi sampeyan ngunggah info lan gambar produk, lan menehi saran babagan cara ngoptimalake dhaptar ing platform kanggo nambah panemuan produk kanthi mesin telusuran.

Sapa sing bisa Gabung ing Pasar B2B kita

Impor

Temokake para importir ing saindenging jagad, ngembangake jaringan, golek mitra bisnis anyar, lan liya-liyane.

Ekspor

Golek anyar mitra ekspor saka sak ndonya kanggo komunikasi lan jaringan ing YENIEXPO.

Panyedhiya Layanan lan Perusahaan Logistik

Nggoleki Panyedhiya LAYANAN ing perdagangan internasional? Priksa jaringan kita - padha kasedhiya kanggo mbantu!

Carane Kita Bisa

langkah 1

Gabung karo YeniExpo Dina iki

Ndhaptar perusahaan sampeyan lan tambahake dhaptar produk. Sistem YeniExpo bakal wiwit digunakake kanggo promosi produk ing 70+ basa. Kita bakal ngidini mesin telusuran kayata Google, Bing, Yahoo, lan Yandex ngerti babagan produk sampeyan. Uga ana woro-woro babagan produk sampeyan bakal dikirim menyang platform media sosial kayata Instagram, Twitter, Facebook, lan Pinterest.

langkah 2

Nampa Panjaluk Pelanggan

Telusuran pelanggan ing google lan mesin telusuran liyane bakal tekan produk sampeyan ing YeniExpo. Dheweke bakal ngirim panjaluk kuotasi lan informasi produk. Sampeyan bakal nampa email saka sistem sing menehi notifikasi babagan priksaan pelanggan. Uga pelanggan bisa milih ngubungi sampeyan liwat WhatsApp yen milih opsi iki.

langkah 3

Nggawe Perdagangan

Cepet sampeyan mangsuli panjaluk pelanggan lan pitakon luwih cepet sampeyan bakal nggawe bisnis karo pelanggan kasebut. Sampeyan bisa balesan lan ngubungi pelanggan langsung utawa liwat platform YeniExpo. Terserah sampeyan.

Apa sing bakal dikarepake

KABEH RENCANA ANGGOTA EKSPOROR kalebu:

TANPA KOMISI ONG SALES

YeniExpo ora bakal dikenani biaya komisi kanggo penjualan perusahaan sing digawe minangka asil saka keanggotaan sampeyan ing platform.

Panjaluk pelanggan bakal kalebu PROFIL PERUSAHAAN

Profil pelanggan kalebu jeneng perusahaan, rincian kontak, ukuran perusahaan, taun bisnis, volume penjualan lan liya-liyane.

FITUR PELAYARAN PRODUK DAN KOMPANYA

Perusahaan bisa nambah akeh foto lan video kanggo saben produk lan ing kaca profil perusahaan.

MANAJEMEN STOR GAMPANG

Situs web nawakake platform gampang kanggo nambah produk lan langsung tekan pasar anyar. Sampeyan kurang saka 30 menit kanggo ndhaptar, nambah produk lan urip.

PRODUCTS Bintang

Situs kita promosi 1000 produk Turki. Produk sing ditampilake sampeyan duweni potensi ditampilake ing homepage lan sebagian besar kaca sing ditampilake.

70 + LANGUAGES

Kabeh kaca lan dhaptar produk mlebu ing basa Inggris. Sistem kita digawe nganti 70+ terjemahan kaca kanthi basa liyane.
Saben terjemahan duwe jeneng lan URL sing unik. Mangkono nggawe asil SEO sing luar biasa lan ekspos ing mesin telusuran. Produk sampeyan bakal ditemokake ing google ing basa kasebut.

SEO Optimalisasi Dhaptar PRODUK

Kita nggunakake teknologi paling anyar kanggo mesthekake produk sampeyan ditampilake ing sisih ndhuwur mesin telusuran. Iki bakal ngasilake lalu lintas menyang produk lan perusahaan sampeyan.

GALERI FOTO PRODUK

Tambah nganti 30 foto saben item. Foto sing apik bakal adol produk lan menehi informasi luwih apik

LINK MEDIA SOSIAL

Kaca sampeyan ing situs web bakal menehi link menyang akun media sosial. Nyengkuyung pengunjung supaya ngetutake sampeyan.

180 HARI JAMINAN GASHARI

Yen sampeyan ora bisa ndeleng asil apik promosi produk kanthi online lan pengin mbatalake anggota ing YeniExpo.com sajrone 180 dina, hubungi kami. Kita bakal mbayar sampeyan biaya anggota lengkap.

Paket Keanggotaan

Ndeleng rincian babagan Paket Keanggotaan YeniExpo

Tujuan kita

Kita fokus kanggo nambah dodolan ekspor sampeyan

Tujuane YeniExpo.com yaiku kanggo nambah ekspor saka "Digawe ing Turki" produk saka eksportir lan produsen Turki. Kita nindakake iki kanthi ngenalake lan promosi perusahaan, merek lan produk sampeyan menyang para pembeli grosir asing ing saindenging jagad, 24/7/365.

Tingkat Keanggotaan

Paket - Tekan Pelanggan Anyar

Dhasar Perak

Apik kanggo Eksportir UKM lan Panyedhiya Layanan

250TL Saben Wulan
Details

Pro Altın

Solusi Profesional kanggo Eksportir

500TL Saben Wulan
Details

Platinum

Solusi sampurna kanggo eksportir gedhe

1250TL Saben Wulan
Details

Mulai nyoba gratis 30 dina!

Sasi kapisan sampeyan kasedhiya! Bener ... kita bakal mbantu promosi lan adol produk kanthi gratis nalika nggunakake YeniExpo kanthi gratis. Ndaftar gratis ing YeniExpo saiki lan wiwiti nyoba gratis 30 dina tanpa dikenani biaya!

Testimoni

Eksportir Yeniexpo turkish referensi testemonial

Melu platform perdagangan digital online YeniExpo menehi kita kesempatan kanggo nggayuh pasar anyar lan nambah promosi merek lan produk kita. Kita sacara rutin nampa pitakon saka Eropa lan negara liya.

Akeh banget / Hasatsan
Eksportir Yeniexpo turkish referensi testemonial

Penjualan internasional penting kanggo urip ing bisnis. YeniExpo menehi kesempatan kanggo ngenalake lan ngetrapake produk kita ing platform pameran perdagangan digital.

Hakan / Omah Cassalis
Eksportir Yeniexpo turkish referensi testemonial

YeniExpo promosi produk kita kabeh ndonya. Kita seneng ndeleng produk sing didaftar ing platform B2B iki.

AbduRahman / Impor
Eksportir Yeniexpo turkish referensi testemonial

Kita wis nambah luwih saka produk 100 menyang YeniExpo. Kita kanthi rutin nampa panjaluk saka pelanggan manca.

Koray / Berberler
Eksportir Yeniexpo turkish referensi testemonial

Desain mesin kita lan inovasi kualitas paling apik lan terjangkau kanggo pelanggan internasional. Kita nampa panjaluk pelanggan saka pirang-pirang negara ing platform iki. Kita ngenteni panjaluk sampeyan.

Emrah / Dizayn Makina
Eksportir Yeniexpo turkish referensi testemonial

Turki minangka sumber penting kanggo tekstil ing omah. Ana atusan pabrikan. Kanggo mbedakake awake dhewe karo wong liya, kita ningkatake dhuwure kualitas produk liwat platform iki sing ngladeni para pembeli grosir saka saindenging jagad.

Ugur / Omah Armes

warta paling anyarBlog: Warta Liyane

Babagan YeniExpo

YeniExpo B2B kaca Pasar saka Eksportir Turki lan Produk Grosir.

Pameran Perdagangan Digital Online - Produk Sumber saka Turkey!

goal

Tujuane YeniExpo.com yaiku kanggo nambah ekspor produk "Made in Turkey" dening eksportir lan pabrikan Turki. Kita nindakake kanthi ngenalake lan promosi perusahaan, merek lan produk sampeyan marang para pembeli grosir asing ing saindenging jagad 24/7, 365 dina.
 
Platform Turki sing ndhukung Produsen Turki. Tujuan utama kita yaiku mbantu sampeyan nambah dodolan ekspor.
 

Mission

Supaya luwih gampang para pemasok Turki nampilake produk ing internet, mula nggawe panjaluk ekspor saka pelanggan ing saindenging jagad.
 

Undhangan Kanggo Eksportir

Kita ngajak perusahaan sampeyan dadi anggota aktif ing YenExpo.com.

Kita duwe luwih saka 20 kategori kanggo para eksportir ndhaptar produke, kalebu Sepatu, Mebel, Busana, Mesin, Logam, Bagian, lan akeh sektor Turki liyane.
 
Nanging, lingkungan pandemi normal anyar saiki lagi diadhepi karo lelungan pelanggan asing winates lan akeh pembatalan pameran perdagangan tradisional. Eksportir kudu aktif ing kabeh jinis pemasaran digital.
 
Kita yakin manawa layanan lan platform bisnis bisa migunani kanggo strategi pemasaran digital perusahaan lan nambah penjualan ekspor.
 
We welcome kesempatan kanggo ngrembug babagan iki liwat telpon utawa wong (utawa digital ing whatsApp utawa Zoom.).
 
Muga-muga bisa nyedhiyakake perusahaan sampeyan lan nambah luwih akeh upaya pemasaran ing saindenging jagad. Yen sampeyan duwe pitakon, aja ragu-ragu hubungi kita.
 

PROFIL EXPORTER / EXHIBITORS

  • Ekspor
  • Pedagang grosir
  • Perusahaan Dagang
  • Pabrik
  • Suppliers
  • Koperasi
  • Layanan panyedhiya
  • construction

B2B MARKETPLACE & FAIR

  • Pameran / Introduksi Produk
  • Kenalake Pemasok
  • search Products
  • Sambungake Penjual lan Panuku
  • Pameran Dagang Digital
 

IMPORTER

Liwat platform e-commerce, kita ngewangi para importir nemokake produk lan pemasok sing pas saka Turki. Liwat platform kita, Importir Asing lan Eksportir Turki bisa langsung komunikasi karo wong liya kanthi cepet lan efisien.
 
PROFIL Tuku / Pengunjung
  • Distributor / Agen
  • Gedung
  • Toko Rantai
  • Butik
  • Pengecer massal
  • Toko online
  • Impor
  • Perusahaan Dagang

APA YENIEXPO?

  • Layanan pemasaran B2B
  • Platform perdagangan B2B
  • Jaringan Bisnis Internasional
  • Pertunjukan perdagangan permanen
  • Alat Sourcing
  • Basis data profesional
  • Impor Pasar Ekspor
  • Generator timah bisnis
  • Dhaptar pemasok
 

KANGGO KANG Sapa?

  • Wong bisnis
  • SME
  • Manajer pengadaan
  • Perusahaan industri
  • Ekspor profesional
  • Distributors
  • Tuku manajer
  • Pabrik
  • Pembuat keputusan
 

Kepiye MANFAAT BISNIS Sampeyan?

  • Layanan e-marketing B2B
  • Sales sales anyar
  • Kesempatan bisnis
  • Pelanggan anyar lan mitra bisnis ing luar negeri
  • 24/7 365 dina showroom permanen kanggo produk sampeyan
  • Solusi Pemasaran Online
  • Kontak bisnis gratis
  • Visibilitas kanggo perusahaan sampeyan

Napa Turki?

Ekonomi Turki minangka ekonomi pasar sing lagi maju kaya sing ditegesake dening Dana Moneter Internasional. Turki kalebu negara maju ing donya miturut CIA World Factbook. Turki uga ditetepake dening para ahli ekonomi lan ilmuwan politik minangka salah sawijining negara sing nembe industri.
 
Turki duwe PDB nominal paling gedhe nomer 20 ing ndonya, lan PDB paling gedhe nomer 13 saka PPP. Negara kasebut kalebu salah sawijining produsen produk pertanian utama ing donya; tekstil; kendharaan bermotor, peralatan transportasi; bahan konstruksi; elektronik konsumen lan peralatan omah.
 

Saka A nganti Z Turki Nduwe Kabeh

Telusuri Platform Kami kanggo produk sing pengin diimpor saka Turki. Hubungi kita yen ora bisa nemokake produk sing dibutuhake. Kita bakal mbantu sampeyan menehi sumber.

Ngimpor produk saka Turki

  • Produk ekspor Turki
  • Digawe ing produk Turki
  • Direktori pabrikan Turki
  • Pabrikan ing Turki
  • Grosir produk Turki
  • Grosir impor Turki
  • Barang borong Turki